Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Julkisen liikenteen reittiopas »

 

 

 

 

Abloy PULSE

ABLOY PULSE -LUKITUS- JA KULUNHALLINTAJÄRJESTELMÄ

ABLOY PULSE on ainutlaatuinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

LUOTU HELPOTTAMAAN HALLINNOITSIJAN ARKEA

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy ja ABLOY PULSE palvelut

 

 

ABLOY ACCENTRA on PULSE-järjestelmän aikaa säästävä ja joustava hallinnointiohjelmisto. Se mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin, jolloin hallinnoijan ja avaimen käyttäjän ei tarvitse olla samassa paikassa. Kulkuoikeuksia voi muuttaa missä vain, milloin vain. Ohjelmisto toimii pilvipalveluna, jolloin sitä voidaan käyttää selaimen kautta niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

 

Kokonaisvaltainen ABLOY PULSE -lukitusjärjestelmä.

 

 

HUOLETON KÄYTTÖKOKEMUS

PULSE on varmatoiminen sekä helppokäyttöinen ja takaa sujuvan liikkumisen kohteessa. Avaimen työntöliike tuottaa tarvittavan energian avaimelle ja lukolle, joten paristoista ei tarvitse kantaa huolta. Symmetrisen muotoilun ansiosta avain toimii lukossa kummin päin tahansa ja LED-indikaatio ilmoittaa kulkuoikeuden. PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon lukkoon, varastojen riippulukkoihin sekä vaikkapa roskakatoksen lukkoon.

 

 

Ketterämpi lukitusratkaisu nopeasti muuttuviin tilanteisiin-Vuokrataloyhtiöt

  • Opiskelija-asuntolat
  • Asunto-osakeyhtiöt
  • Oppilaitokset
  • Toimistot ja liikekiinteistöt
  • Terveyskeskukset ja palvelutalot

 

KYBERTURVALLINEN LUKITUSJÄRJESTELMÄ

PULSE-lukitusjärjestelmässä käytetään uusinta huippuluokan digitaalista salausteknologiaa, joka nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle. ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS® on patentoitu ja standardoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen salatun ja murtamattoman yhteyden.

 

KUSTANNUSTEHOKAS LÄPI KOKO ELINKAAREN

PULSE mahdollistaa parhaan pitkän tähtäimen tuoton sijoitukselle. Sen kustannukset ovat helposti ennakoitavissa. Se on kestävä investointi rakennuttajalle, sillä pilvipalveluna toimiva järjestelmä on valmiina laajentumaan muuttuvien tarpeiden mukaiseksi ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. TUOTTAVA UUDISTUS Vanha lukitus voidaan päivittää kustannustehokkaasti PULSE-lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla vain ”lukituksen sydän” eli avainpesä. Lisäksi PULSE-lukitusjärjestelmän avulla kiinteistöjen hallinnointi- ja ylläpitokuluja voidaan pienentää ja ennakoida.

 

ABLOY PULSE-TUOTESIVU

http://pulse.abloy.fi

 

 

Lisätietoja:

http://pulse.abloy.fi
http://www.abloy.fi

 

ABLOY PULSE 2020 – Fin Subs

 

ABLOY PULSE – Kokoonpantu Suomessa

Ota yhteyttä