Kiinteistön lukkojen uusiminen

Onko kiinteistösi lukkojen uusiminen ajankohtaista?

Tutustu alla esiteltyihin vaihtoehtoihin, niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan lukitusratkaisun. Teemme sinulle selvityksen lukituksen eri mahdollisuuksista, jonka jälkeen sinä päätät.

Lukitus voi olla joko mekaaninen tai ohjelmoitava elektromekaaninen. Ulkonäöltään ne eivät eroa toisistaan. Mekaanisessa lukituksessa vaihdetaan usein vain lukon avainpesä, ja saat siihen uudet suojatut, riittävällä patentilla varustetut avaimet. Pienissä taloyhtiöissä, joissa asukkaat eivät vaihdu eikä avaimia katoa, se on selkeästi edullisin ratkaisu.

Elektromekaanisessa lukituksessa oven lukkorunko on perinteinen ja avainpesä elektromekaaninen. Lukossa yhdistyy mekaaninen ohjelmoitavuus ja elektromekaaninen kulunhallinta. Isoissa taloyhtiöissä, joissa on iso vaihtuvuus tai asuntoja myydään usein, päädytään usein tähän ratkaisuun, koska sen kustannustehokkuus elinkaaren aikana on parempi. Myös lukkojen sarjoitus on edullisempaa, kun kadonnut yksittäinen avain on helppo poistaa koko järjestelmästä jopa etänä. Lue lukkojen uusimisen prosessista »

ABLOY EASY – mekaaninen lukitusvaihtoehto

Abloy Easy on tutun Abloy Sento -lukituksen kehittyneempi versio. Avaimet ovat suojattuja ja lisäavainten teettämiseen tarvitaan taloyhtiön/isännöinnin lupa. Samalle avaimelle saa käyttö- ja varmuuslukot, riippulukot ja kalustelukot. Avaimen muotoilu tekee siitä miellyttävän ja helpon käyttää; symmetrinen avain menee lukkoon kummin päin tahansa. Avainlehti ja sen väritunniste ovat aiempaa isommat, jotta eri avaimet on helppo yksilöidä.

Abloy-levyhaittasylinterijärjestelmä on kestävä ja siinä on laaja sarjoitusmahdollisuus. Patentti ulottuu vuoteen 2040. Lue lisää »

ABLOY PULSE – digitaalinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä

Pulse ei vaadi paristoja tai kaapelointia: järjestelmä saa tarvitsemansa energian avaimen työntöliikkeestä. Avainpesään Pulsessa käytetään uusinta, huippuluokan SEOS®-salausteknologiaa, joka luo järjestelmän tuotteiden välille salatun ja murtamattoman yhteyden. Varmatoiminen ja helppokäyttöinen Pulse takaa sujuvan liikkumisen kohteessa – yhdellä avaimella.

Taloyhtiöissä voi antaa kulkuoikeuden kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon, varaston, kerhohuoneen ja saunan lukkoon. Kulkuoikeudet ohjelmoidaan lukkoihin ja avaimiin käyttäjätarpeiden mukaisesti. Avaimiin voidaan tarvittaessa tehdä muutoksia kiinteistöön asenettavasta avaimenpäivityspisteestä, jopa etänä. Lue lisää »

ILOQ S5 -avaimissa on mikrosiru

Iloq-avaimissa kaikki tieto on ohjelmoitu vahvasti salattuna avaimen mikrosiruun. Lukkosylinteri tallentaa muistiinsa lukon avaamisen tai avaamisyrityksen. Avainpesä eivät tarvitse paristoa, sillä lukkosylinterissä on generaattori, joka tuottaa tarvittavan energian, kun avain työnnetään lukkopesään. Avaimille voi tehdä myös aikaan sidottuja kulkuoikeuksia ja ohjelmoida ne lukkoihin ja avaimiin käyttäjätarpeiden mukaan.

 Ohjelmisto toimii pilvipalveluna kiinteistöön asennettavan avaimenpäivityspisteen kautta, jopa etänä. Erilliseen lukkojen ohjelmointiin ei ole tarvetta, koska tieto muutoksista leviää järjestelmässä lukijan kautta kulkeneiden
avainten välityksellä. Lue lisää »

Ylläpitopalvelu ja avainhallinta

Tarjoamme kaikkiin avainjärjestelmiin täydellisen ylläpitopalvelun. Ohjelmointeja ei tarvitse itse osata. Urakoitsijat voivat esimerkiksi hakea ja palauttaa urakkansa avaimen meidän asiakaspalvelumme kautta. Teemme mielellämme erillisen tarjouksen avainten ja lukkojen avainhallinnasta sekä ylläpitopalvelusta. Lue lisää »

Turvatalo on täyden palvelun Abloy- ja iloq-valtuutettu lukkoliike.

Tutustu myös ABLOY® CUMULUS – avaimettomaan kulunhallintaan

ABLOY CUMULUS yhdistää laadukkaat lukitustuotteet turvalliseen kulkuoikeuksien hallintaan ja mahdollistaa sujuvan kulkemisen kohteisiin mobiililaitteen avulla. Luotettavan pilvipalvelun kautta eri sovelluksiin integroituva CUMULUS tarjoaa avaimet avaimettomaan pääsyyn.

CUMULUS sisältää avaimettomia kulunhallintaratkaisuja, kuten mobiiliavaimia, riippulukkoja ja laiteohjaimia. Valikoima on täydentymässä myös avainsäilöillä, kaappilukoilla ja ovilukoilla. Tuotteita voi hallita lähes millä tahansa hallintaohjelmistolla.