09 413 166 00

Vaihde ja päivystys 24/7

ark: 8 - 16

la - su: Suljettu

Yritykset

Tarjoamme yrityksellesi vuosien kokemuksella oikeat ratkaisut lukitukseen ja henkilöturvallisuuteen. Meiltä saat myös kaiken tarvittavan kulunhallintaan ja kulunvalvontaan.

Hedsam

Hedsam-kulunvalvonta on joustava ja moderni ratkaisu. Se mahdollistaa käyttöpaikat eri rakennuksissa, eri kaupungeissa tai jopa eri maissa. Keskusyksikkönä toimii Windows-pohjainen tietokone. Hedsam-ohjelmisto koostuu useista eri ohjelmistomoduuleista, jotka valitaan käyttäjän tarpeen mukaan, esimerkiksi kulunvalvonta, työajanseuranta ja läsnäolotieto.

Lue lisää Hedsam-kulunvalvonnasta.

ABLOY EXIT – Ennakoitua henkilöturvallisuutta

Oikeanlaiset poistumistieratkaisut voivat pelastaa ihmishenkiä. Harva miettii sisään päästessään poistumista. Suurten ihimismassojen nopea poistuminen on mietittävä ennalta. Henkilöturvallisuus käsittää myös poistumisen, jolloin rakennuksessa on oltava turvallinen poistumistie kaikkien tilanteiden varalta. Poistumisteiden turvallisuutta määrittävien standardien mukaan poistumisteiden on oltava esteettömiä, kulkukelpoisia ja turvallisia myös suurille ihmismäärille. ABLOY EXIT on luotettava ja toimiva ratkaisu.

ABLOY EXIT on ratkaisu parempaan henkilöturvallisuuteen:
  • testattua turvallisuutta ja käytön helppoutta
  • yhteensopiva tuotemallisto
  • sertifioidut tuotteet
  • ammattitaitoinen ABLOY asennus- ja huoltopalvelu ja kattava takuu.

Lomakkeet