Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Julkisen liikenteen reittiopas »

 

 

 

 

Tuotteet

Tuotteet turvallisuuteen

Toimiva ja turvallinen tila ottaa huomioon asukkaiden yksilölliset tarpeet.

Liikkumista voidaan helpottaa kodissa pienillä asioilla, kun kiinnitetään huomiota oikeisiin asioihin. Matalalla kynnyksellä, kevyttoimisella lukolla, hyvin käteen istuvalla painikkeella ja ovensulkimella saadaan kulkemisesta jo huomattavasti sujuvampaa. 

Sähköinen lukitus vähentää lukon avaamiseen tarvittavaa voimaa, avautuen sisäpuolelta painikkeella tai vetimellä ja ulkopuolelta tunnistuslaitteella. Kaikkein helpoimpaan liikkumiseen päästään oviautomatiikalla. Tällöin ovi avautuu esim. kaukoavaimen tai liiketunnistimen avulla ja sulkeutuu asukkaan kuljettua ovesta turvallisesti itsekseen.

Oviavainsäilö turvaa avaimen luotettavan säilyttämisen silloin, kun halutaan varmistaa esimerkiksi koti-, huolto- tai siivouspalvelun pääsy asuntoon.

Esteetön ympäristö on välttämätön monille ihmisryhmille, mutta se auttaa suuresti myös muita tilojen käyttäjiä. Esimerkiksi tavaroiden kuljettaminen, siivous ja tilojen huolto helpottuvat, kun esteitä ei ole.

Esteettömyys ei yleensä maksa rakennusvaiheessa ”esteellistä” enempää, vaan vaatii vain hyvää suunnittelua ja suunnitelmien toteuttamista.

Paras tapa edetä esteettömän kodin suunnittelussa on ottaa yhteyttä yritykseemme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut.

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen täältä >>

abloy lukitus - turvallisuusratkaisut - tapiolan turvatalo

Näin löydät kotiisi sopivan lukituksen

Ennen kuin lähdet lukkoliikkeeseen, tarkista muutama oikean tuotteen valintaan vaikuttava seikka.

Ovien vahvuus ja kätisyys

Kodin eri oviin on olemassa omanlaisensa lukot. Listaa siis ensimmäiseksi minne lukkoja tarvitset: ulko-oveen, välioveen, varaston oveen, parvekkeen oveen, terassin oveen. Kirjoita seuraavaksi muistiin jokaisen oven paksuus sekä onko ovi puuta vai jotain muuta materiaalia. Sen jälkeen on tiedettävä vielä oven kätisyys eli avautuuko ovi ulos- vai sisäänpäin ja kummalla puolella saranat ovat.

Tuotteet kodin turvallisuuteen - lukituksen uusiminen, sulkija ja kätisyys

Lukkorungot

Jos lukkorungot ovat tulleet oviesi mukana, tarvitset lukkoliikkeeseen mukaan rintalevystä löytyvän mallinumeron (esimerkiksi LC100). Jos et löydä minkäänlaisia numeroita, ota lukkorungostasi kuva sisä- sekä ulkopuolelta ja näytä ne lukkoliikkeessä. Asiantuntevat myyjät löytävät oveesi yhteensopivat ABLOY-tuotteet.

Tuotteet kodin turvallisuuteen - lukituksen uusiminen, lukkorunko ja ovenvahvuus

Oven lisätuotteet

Mieti valmiiksi mihin oviisi tarvitset painikkeita, vetimiä, kilpiä, ovijarruja tai muita lisätarvikkeita. Valittavanasi on monipuolinen kattaus niin klassista kuin modernia designia edustavia malleja. Vaihtoehtoihin voit tutustua etukäteen näillä sivuilla.

Sarjoitus

Jos olet ostamassa useampaa avainpesää, kysy liikkeestä tarjous niiden sarjoittamisesta. Samalla kannattaa miettiä onko sinulla muitakin lukkotarpeita – tarvitsetko esimerkiksi riippulukkoja – ja sarjoittaa nekin toimimaan yhdellä avaimella.

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen täältä >>