Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Julkisen liikenteen reittiopas »

 

 

 

 

iLoq – digitaalinen älylukko

Mullista kotisi ja yrityksesi turvallisuus iLoq:lla

Digitaalinen lukitus. Ei paristoja. Ei huolia.

iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmämme mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä. Tuoteperhe kattaa oviin asennettavat lukot, riippulukot ja kalustelukot sekä tarvittavat helat ja asennustarvikkeet.

iLoq älylukko - Tapiolan Turvatalo

Etähallittava ja omavoimainen iLOQ S10 -järjestelmä

iLOQ S10 -järjestelmää voit hallinnoida internetin kautta. Pääsyoikeuksien hallinta on nopeaa ja helppoa, kadonneet avaimet voidaan poistaa järjestelmästä käden käänteessä. Lukkosylinterin uudelleen ohjelmointi tapahtuu joko avaimella tai ohjelmointilaitteella. Järjestelmää voit myös etähallita verkkomoduulilla ja kiinteistöön asennettavalla avainten ohjelmointipisteellä.

Omavoimainen iLOQ S10 on uuden sukupolven lukitusjärjestelmä, joka korvaa hankalasti hallinnoitavat mekaaniset sarjalukostot ja ulkoisesta virtalähteestä riippuvaiset elektromekaaniset lukot. iLOQ S10 -lukitusjärjestelmä tarjoaa modernin internet-pohjaisen palveluratkaisun, joka mahdollistaa lukitusjärjestelmän turvallisen ja edistyneen hallinnoimisen.

Digitaalinen iLOQ S10 takaa lukitusjärjestelmälle korkean turvatason, joka ei heikkene hallintajärjestelmän elinkaaren aikana. Järjestelmä tarjoaa merkittäviä hyötyjä sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä, joissa vaaditaan korkeaa turvallisuustasoa ja edistynyttä pääsyoikeuksien hallintaa.

iLoq älylukko edestä - Tapiolan TurvataloiLoq älylukko sivusta - Tapiolan Turvatalo

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen täältä >>

Päivitä turvatasosi

 • Patentoitu omavoimainen elektromekaaninen lukkosylinteri
 • Paristoton avain, johon on koodattu digitaalinen tunnistus
 • Vahvat salaus- ja turvaominaisuudet
 • Helppo ja nopea kadonneiden avainten eliminointi
 • Poistaa sarjoituksen rajoitteet

 

Täysin ohjelmoitavat lukot ja avaimet

 • Yhdistelmä tietoliikenne- ja ohjelmistotekniikkaa
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Säästä aikaa, rahaa ja ympäristöä

 

Helppo ja nopea asennus, vaivaton huolto

 • Et tarvitse kaapeleita tai paristoja
 • Edullinen ylläpito
 • Minimoi kadonneiden avainten kustannukset

 

iLOQ S50 on maailman ensimmäinen pääsynhallintajärjestelmä, joka kerää tarvitsemansa sähkövirran NFC-puhelimesta. Puhelin toimii sekä avaimena että virtalähteenä eikä paristoja tai kaapeleita tarvita. Ratkaisu on ylivoimainen laajalle alueelle hajautetuissa sarjalukostoissa.

Lue lisää iLOQ:sta täältä tai ota yhteyttä.