09 413 166 00

Vaihde ja päivystys 24/7

ark: 8 - 16

la - su: Suljettu

ABLOY® CUMULUS Avain avaimettomuuteen

Mobiili ratkaisu avaimettomaan kulunhallintaan

ABLOY CUMULUS yhdistää laadukkaat lukitustuotteet turvalliseen kulkuoikeuksien hallintaan ja mahdollistaa sujuvan kulkemisen kohteisiin mobiililaitteen avulla. Luotettavan pilvipalvelun kautta eri sovelluksiin integroituva CUMULUS tarjoaa avaimet avaimettomaan pääsyyn.

 

CUMULUS sisältää avaimettomia kulunhallintaratkaisuja, kuten mobiiliavaimia, riippulukkoja ja laiteohjaimia. Valikoima on täydentymässä myös avainsäilöillä, kaappilukoilla ja ovilukoilla. Tuotteita voi hallita lähes millä tahansa hallintaohjelmistolla.

 

Älykkäät rajapinnat (API) mahdollistavat CUMULUS-alustan yhdistämisen kolmannen osapuolen järjestelmiin. Ohjelmistokehityspaketin avulla CUMULUS-toimintoja voi lisätä yrityksen omiin mobiilisovelluksiin.

CUMULUS-riippulukko

Älykäs avaimeton CUMULUS-riippulukko on varustettu Bluetooth®-yhteydellä. Kestävä Super Weather Proof -lukko on suunniteltu toimimaan vaativissa olosuhteissa. Riippulukosta on saatavilla kaksi vaihtoehtoa: kiinteällä sangalla (murronkestävyys EN16864, luokka 4) ja irrotettavalla sangalla (EN16864, luokka 3). Molemmat lukot on IP68-luokiteltu.

Paristotoimisina niiden reaaliaikaiset kellot ja Bluetooth®-yhteydet rekisteröivät, milloin lukkoa käytetään. Lukon tilatiedot ja tapahtumarekisteri siirtyvät mobiilisovellusta hyödyntäen pilvipalveluun ja sieltä edelleen hallintajärjestelmiin. Jos lukon paristo tyhjenee, lukkoa voi käyttää myös varavirtalähteen avulla. CUMULUS-riippulukko harmaalla taustalla.

CUMULUS-laiteohjain

Laiteohjaimen avulla mahdollistat mobiilikulkemisen ja hallitset pääsyä avaimettomasti. Ohjaimen avulla voit päivittää sähkölukot, elektroniset lukituslaitteet sekä muut sähkökäyttöiset toimilaitteet toimimaan CUMULUS-mobiilisovelluksella. Ohjain sopii yhteen niin ABLOY-tuotteiden kuin muunmerkkisten lukitustuotteiden kanssa.

Ohjain seuraa käyttöä ja kirjaa avaukset ja lukitukset automaattisesti. Kirjauksia voi tarkastella omasta hallintajärjestelmästä.

Ohjainta käytetään paikallisesti Bluetooth®-yhteyden kautta mobiililaitteeseen ladattavalla sovelluksella.