09 413 166 00

Vaihde ja päivystys 24/7

ark: 8 - 16

la - su: Suljettu

Abloy PROTEC2 CLIQ

PROTEC2 CLIQ® – kokonaisvaltainen lukitusjärjestelmä

PROTEC2 CLIQ® on ainutlaatuinen lukitusjärjestelmä, jonka teho pohjautuu mekaanisen ja elektronisen tekniikan kombinaatioon. Tuplavarmistettu järjestelmä mahdollistaa sen, että halutuilla henkilöillä on pääsy tiloihin ja ulkopuoliset pysyvät poissa.

CLIQ-teknologia mahdollistaa uusia ratkaisuja avainten hallintaan sekä lukoston turvallisuuden säilyttämiseen. Avainten kulkuoikeudet voidaan mitätöidä tai muuttaa nopeasti ja helposti. Järjestelmä sisältää kalenteritoiminnon, jonka ansiosta avaimille voidaan määrittää yksilöllisiä ajallisia rajoitteita tai määräaikaisia kulkuoikeuksia.

ABLOY PROTEC2 CLIQ®–lukitus mahdollistaa myös erillisten korkean turvatason alueiden muodostamisen lukitusjärjestelmän sisällä, koska lukosto voi sisältää sekä mekaanisia että elektromekaanisia lukkoja ja avaimia.

Järjestelmä ei vaadi erillisiä virtalähteitä eikä kaapeleita sillä käyttövoimansa ABLOY PROTEC2 CLIQ® avain ja lukko saavat avaimen sisällä olevasta paristosta, joka kestää pitkään, jopa kymmenen vuotta, ja on vaihdettavissa. Lukitusjärjestelmä on joustava ja helposti laajennettavissa, koska mekaanisen sylinterin tilalle voidaan koska tahansa asentaa ABLOY PROTEC2 CLIQ®-sylinteri.

Pohjana mekaaninen ABLOY PROTEC2 -avainprofiili

  • Patentoitu avain ja avainpesän rakenne
  • Samankeskeinen tai kohdekohtainen sarjoitus
  • Luja kokometallinen symmetrinen avain

Kyberturvallinen lukitusjärjestelmä

PULSE-lukitusjärjestelmässä käytetään uusinta huippuluokan digitaalista salausteknologiaa, joka nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle. ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS® on patentoitu ja standardoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen salatun ja murtamattoman yhteyden.

Hallinnointia helpottava Abloy Cliq Web Manager -ohjelmisto

  • Korkeatasoinen, helppokäyttöinen etähallittava ohjelmisto
  • Järjestelmää mahdollista etähallita maantieteellisesti katsottuna mistä tahansa
  • Selainpohjainen työkalu avainten ja lukkojen etähallintaan

ABLOY PROTEC2 CLIQ -tuoteperhe

  • Järjestelmä on mahdollista yhdistää niin avainpesiin, kalustelukkoihin, avainsäilöihin kuin myös riippulukkoihin

AABLOY PROTEC2 CLIQ