09 413 166 00

Vaihde ja päivystys 24/7

ark: 8 - 16

la - su: Suljettu

Abloy Pulse -lukitus- ja kulunhallinta­järjestelmä

Luotu helpottamaan hallinnoitsijan arkea

ABLOY PULSE on ainutlaatuinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

Huoleton käyttökokemus

PULSE on varmatoiminen sekä helppokäyttöinen ja takaa sujuvan liikkumisen kohteessa. Avaimen työntöliike tuottaa tarvittavan energian avaimelle ja lukolle, joten paristoista ei tarvitse kantaa huolta. Symmetrisen muotoilun ansiosta avain toimii lukossa kummin päin tahansa ja LED-indikaatio ilmoittaa kulkuoikeuden. PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon lukkoon, varastojen riippulukkoihin sekä vaikkapa roskakatoksen lukkoon.

Ketterämpi lukitusratkaisu
nopeasti
muuttuviin
tilanteisiin

  • Vuokrataloyhtiöt
  • Opiskelija-asuntolat
  • Asunto-osakeyhtiöt
  • Oppilaitokset
  • Toimistot ja liikekiinteistöt
  • Terveyskeskukset ja palvelutalot

Kyberturvallinen lukitusjärjestelmä

PULSE-lukitusjärjestelmässä käytetään uusinta huippuluokan digitaalista salausteknologiaa, joka nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle. ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS® on patentoitu ja standardoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen salatun ja murtamattoman yhteyden.

kustannustehokas läpi koko elinkaaren

PULSE mahdollistaa parhaan pitkän tähtäimen tuoton sijoitukselle. Sen kustannukset ovat helposti ennakoitavissa. Se on kestävä investointi rakennuttajalle, sillä pilvipalveluna toimiva järjestelmä on valmiina laajentumaan muuttuvien tarpeiden mukaiseksi ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin. TUOTTAVA UUDISTUS Vanha lukitus voidaan päivittää kustannustehokkaasti PULSE-lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla vain ”lukituksen sydän” eli avainpesä. Lisäksi PULSE-lukitusjärjestelmän avulla kiinteistöjen hallinnointi- ja ylläpitokuluja voidaan pienentää ja ennakoida.

PULSE-järjestelmä

ABLOY PULSE 2020

ABLOY PULSE – Kokoonpantu Suomessa
Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy ja ABLOY PULSE palvelut