Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Julkisen liikenteen reittiopas »

 

 

 

 

Älylukot

Älylukolla takaat kotisi turvallisuuden

Älylukot mahdollistavat kodin ja yritysten turvallisuuden viemisen täysin uudelle tasolle. Säädä käyttäjien pääsyoikeuksia yksilöllisesti, etähallitse järjestelmiä mistä tahansa päin maailmaa ja vastaanota hälytyksiä epäilyttävästä toiminnasta. Tapiolan Turvatalo tarjoaa eri älylukoista mm. Abloy Protec2 Cliq, iLOQ ja Yale Doorman-järjestelmät. Älylukot sopivat sekä yksityiseen käyttöön että korkeaa turvatasoa vaativiin yritys- ja muihin kohteisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää >>

ABLOY PROTEC2 CLIQ – Kahden teknologian saumaton yhteistyö

PROTEC2 CLIQ® on ainutlaatuinen lukitusjärjestelmä, jonka teho pohjautuu mekaanisen ja elektronisen tekniikan kombinaatioon. Tuplavarmistettu järjestelmä mahdollistaa sen, että halutuilla henkilöillä on pääsy tiloihin ja ulkopuoliset pysyvät poissa.

CLIQ-teknologia mahdollistaa uusia ratkaisuja avainten hallintaan sekä lukoston turvallisuuden säilyttämiseen. Avainten kulkuoikeudet voidaan mitätöidä tai muuttaa nopeasti ja helposti. Järjestelmä sisältää kalenteritoiminnon, jonka ansiosta avaimille voidaan määrittää yksilöllisiä ajallisia rajoitteita tai määräaikaisia kulkuoikeuksia.

Lue lisää iAbloy PROTEC2 CLIQ® -lukitusjärjestelmästä >

iLOQ-elektroninen avainjärjestelmä

iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmämme mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä.

Lue lisää iLoq-avainjärjestelmästä >

Yale Doorman

Yale Doorman -älylukko on uudenlainen tapa hallita kodin lukitusta ja voit räätälöidä sen omien tarpeidesi mukaan. Voit avata lukon koodilla, kulkutunnisteella tai jopa kaukosäätimellä. Voit valita käyttöösi yhden tai useamman lukituksen avaustavan.

Yale Doorman ilmoittaa mahdollisista murtoyrityksistä ja antaa halutessasi hälytyksen, mikäli ovi aukaistaan. Älylukko on suunniteltu pohjoismaiden sääolosuhteisiin ja sen käyttöönotto on helppoa, sillä opastus on saatavilla myös suomeksi.

Lue lisää Yale Doormanista >