09 413 166 00

Vaihde ja päivystys 24/7

ark: 8 - 16

la - su: Suljettu

Avainjärjestelmät

Kadonneet avaimet

Avain on arvoesine ja avainten haltijoista tulee pitää lukua. Kun luovutat avaimen jollekin lainaan, varmista että saat juuri saman avaimen takaisin. Tarkistamista helpottaa jos avaimet ovat leimattuja. Mikäli avaimia on teillä tietämättömillä, koko kiinteistön lukituksen uusiminen kannattaa ottaa käsittelyyn. Näin aikaisemmin kadonneista avaimista ei ole huolta ja saat lukituksesi asianmukaiseen kuntoon. Tarve sarjoituksen uusimiseen lisääntyy, mikäli lukoissa on käytössä sellainen avainjärjestelmä, johon voidaan teettää avaimia vain avainta näyttämällä. Koko kiinteistön sarjoituksen uusimisen yhteydessä kannattaa harkita avainhallintaohjelmiston hankkimista helpottamaan avainten ja avaintenhaltijoiden ylläpidossa. Kts. Avainhallinta kohta yrityksemme nettisivuilta.

Tunnista Abloy avain

ABLOY PULSE

Symmetrisen muotoilun ansiosta avain toimii lukossa kummin päin tahansa ja LED-valo ilmoittaa kulkuoikeuden.

Abloy Pulse »

ABLOY EASY

EASY-avaimen väritunniste on huomattavasti aikaisempia suurempi. Tämä tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia avaimen personointiin ja tuo ripauksen väriä ja leikkisyyttä elämään.

Abloy Easy »

ABLOY SENTO

Avaimen väritunniste on avaimen lehden keskellä ja muodoltaan soikea. Avaimen lehden muoto on pyöreämpi ja ABLOY-teksti on sijoitettu vaakasuoraan.

ABLOY EXEC

Avaimessa oleva väritunniste on avaimen lehden sivussa ja muodoltaan pyöreä. Avaimen lehdessä on kulmikas muoto ja ABLOY-teksti on sijoitettu viistoon.

ABLOY PROFILE

ABLOY CLASSIC

Abloyn avaimet kotiin ja työpaikalle

Laadukkaat ja turvalliset ABLOY-avaimet saat meiltä. Jos käytössäsi on ABLOY EXEC, PROFILE tai CLASSIC avainprofiili, harkitse lukkojen uusimista tai uudelleensarjoittamista. Ole meihin yhteydessä, autamme mielellämme.

Avainjärjestelmien päättyvät patentit

ABLOY EXEC -avainprofiilin patentti päättyi 25.3.2013.

ABLOY SENTO avainprofiilin patentti päättyy vuonna 2026. ABLOY SENTO on kodin ja yritysten avainprofiili niin turvallisuudeltaan kuin käyttömukavuudeltaankin.

Mikäli tunsit piston itsessäsi, että kaikki ei ole hyvin, kannattaa uusi lukitus muuttaa uudelleen ABLOY EASY-avainprofiilille.

Tuoreimmat Abloy Sento ja – Exec -lukitukset voit muuttaa helposti kauttamme Abloy Easy -lukitukseen, tämä tapa on edullisempi kuin uusia avainpesät kokonaisuudessaan. Jos sinulla on uusi ovi tai vaikka rakenteilla oleva pientalo, on ratkaisusi mekaaniselle avaimelle ilman muuta Abloy Easy.

Vanhimmmat ABLOY-avainjärjestelmät CLASSIC, PROFILE ovat myös monesti käytössä, Mutta muista vielä, mikäli lukituksesi on ennen vuotta 1996, saattavat lukkosi olla takalukitsemattomia, tälläinen lukitus on vanhanaikainen ja ei vastaa nykyaikaisen lukituksen tarpeitaOta yhteys meihin niin päivitämme lukituksesi uudeksi.

Lisäavainten tilausprosessi

Kodin ja yritysten avainjärjestelmistä ABLOY EASY ja SENTO ovat tehdastasoisia järjestelmiä. Lisäavaimet valmistetaan Abloy Oy:n Joensuun tehtaalla ja voit tilata niitä ainoastaan yrityksemme kautta. Olemme ABLOY-valtuutettu lukkoliike ja tilaaminen kauttamme on helppoa.

Kerrostalo- tai rivitaloyhtiöiden sarjalukostojen lisäavaimet hankitaan isännöitsijän kautta, joka välittää tilauksen yritykseemme. Isännöitsijä tarkistaa että olet talon kirjoilla ja sinulla on oikeus tilata lisäavaimia. Lähetämme sinulle ensin laskun avaimista, kun lasku on maksettu, tilaamme avaimesi lukkotehtaalta. Kun lisäavaimet ovat tulleet meille, lähetämme sinulle tekstiviestin kännykkääsi, ja voit noutaa avaimet myymälästämme.

Myymälämme sijaitsee Tapiolassa Ahertajantie 6 A:ssa (aivan WeeGee museon pääovea vastapäätä). Myymälämme on avoinna arkisin klo 8–16, lauantaisin myymälämme on suljettuna. Avaimiasi noudettaessa sinua pyydetään esittämään henkillöllisyystodistus.

ABLOY EXEC, ABLOY PROFILE ja ABLOY CLASSIC lisäavaimien valmistus tapahtuu yrityksessämme. Lisäavaimet teemme omalla avainkoneellamme. Lisäavainten teettämiseen tarvitset mukaasi malliavaimen.