Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Julkisen liikenteen reittiopas »

 

 

 

 

Lukkojen sarjoitus ja uusiminen

Lukkojen sarjoitus ja uusiminen

Lukkojen sarjoittaminen helpottaa elämää, keventää avainnippua ja nopeuttaa arkea, kun lukuisten eri avainten sijasta pärjäät yhdellä tai kahdella avaimella. Lukkojen sarjoitus on helppo tehdä lukkojen uusinnan yhteydessä.

Vaihda nykyaikaisiin lukkoihin ja suojattuun avainprofiiliin

lukkojen sarjoitus ja uusiminen - exec-sento_abloyMikäli taloyhtiönne lukot ovat vanhoja, vanhempia kuin vuodelta 1996, kannattaa uusia taloyhtiönne lukitus. Uusimmat Abloy Exec -lukot (vasemmalla Abloy Exec avain) voidaan uudelleensarjoittaa uuteen Abloy Sento -avainprofiiliin (oikealla).

Nyrkkisääntönä voi sanoa että 2000-lukua vanhemmissa Abloy Exec -lukostoissa uusitaan kuluneet avainpesät uusilla avainpesillä.

Lukituksen uusinnassa on myös tärkeää huomioida asunnosta poistuminen mahdollisessa hätätilanteessa. Yhtiömme esittää, että oven sisäpuolella tulisi olla avainpesän sijaan vääntönuppi, mikä on myös paloviranomaisten toive. Vääntönupista saat hätätilanteessa lukon auki myös lukon ollessa takalukittuna.

Jos taloyhtiönne lukot ovat kovin vanhoja, esim 1960-luvulta tai jopa vanhempiakin, tällöin käytetään Abloy-vaihtolukkopaketteja, joista yrityksemme tekee mielellään teille hyvän tarjouksen.

Taloyhtiön tehdessä koko talon lukkojen uusinnan, teemme asukaskohtaisen tarjouksen lisäturvalukoista, ovisilmistä, varmuusketjusta ja muista turvatuotteista. Laskutus näistä tapahtuu suoraan asukkaalle.

Lue, kuinka lukkojen uusimisen prosessin kulku etenee >

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen >