09 413 166 00

Vaihde ja päivystys 24/7

ark: 8 - 16

la - su: Suljettu

Rollock – sähköinen lukitus

Rollock mullistaa lukituksen

Rollock passittaa isot ja hankalat avainniput historiaan, nyt saat lukon avattua älypuhelimella tai tägillä. Signaaliavauksella älypuhelinta ei tarvitse edes ottaa taskusta. Saat avattua oven vaikka sinulla olisi kädet täynnä kantamuksia.

Painikkeen valorenkaan valkoinen valo valaisee, joten pimeässä löydät oven helposti. Kun lukko on saanut avauskäskyn, Rollock tervehtii sinua vihreällä valolla. Sulkiessasi oven punainen valo kuittaa, että ovi on lukittu.

Ainutlaatuinen kääntyvä telki

Ainutlaatuinen lukkorungon kääntyvä telki tekee oven sulkemisesta hiljaisen ja äänettömän. Lukkorungon toiminta perustuu Rollockin kehittämään kääntyvään telkeen. Aukiasennossa kääntyvä telki vetäytyy lukkorungon sisään, joten oven sulkeutuminen on rauhallinen ja hiljainen. Kun ovea painetaan kiinni tiukemmalle, kääntyvä telki tiivistää ovea jopa 4 mm, jolloin oven ääni- ja energiatiiviys paranee.

Helppokäyttöinen ja yksinkertainen design

  1. Kääntyvä telki tekee ovesta kevyen, hiljaisen ja tiiviin.

  2. Valohela valaisee painikkeen ja opastaa käyttäjää.

Rollock

Rollock on esteetön

Rollockilla saat ovesta erityisen esteettömän. Rollock-älylukko soveltuu erityisesti tiloihin joissa on tavoitteena esteetön liikkuminen. Ovi aukeaa kevyesti, olipa avaajana koululainen tai vanhempi henkilö. Älypuhelinta jossa on bluetooth-ominaisuus, ei tarvitse ottaa edes taskusta pois ja saat oven auki.

 

Rollock on turvallinen

Älylukko on turvallinen. Oven sulkeutuessa Rollock menee automaattisesti takalukkoon. Kääntyvä telki kiristää oven tiiviiksi, jottei luvaton tunkeilija pysty vipuamaan telkeä auki. Rollockin rakenne ja materiaalit ovat lujaa ja kestävää tekoa. Jos Rollockia yrittää murtaa, se hälyttää summerilla huomiota herättävästi.

Rollock on yksinkertainen

Tavoitteena liikkumisen joustavuus. Rollock on älykäs ratkaisu tiloihin, joissa tavoitellaan joustavaa ja esteetöntä liikkumista sekä nopeaa kulkuoikeuksen hallintaa. Suositeltavia käyttökohteita ovat kodit, toimitilat, julkiset tilat, varastot, varikot, palvelutalot, sairaalat jne.

Valmistajan sivut

rollock.fi