Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Julkisen liikenteen reittiopas »

 

 

 

 

Rollock

Rollock mullistaa lukituksen

Rollock passittaa isot ja hankalat avainniput historiaan, nyt saat lukon avattua älypuhelimella tai tägillä. Signaaliavauksella älypuhelinta ei tarvitse edes ottaa taskusta. Saat avattua oven vaikka sinulla olisi kädet täynnä kantamuksia.

Painikkeen valorenkaan valkoinen valo valaisee, joten pimeässä löydät oven helposti. Kun lukko on saanut avauskäskyn, Rollock tervehtii sinua vihreällä valolla. Sulkiessasi oven punainen valo kuittaa, että ovi on lukittu.

Rollock-lukko ovessa - Tapiolan Turvatalo

Ainutlaatuinen kääntyvä telki

Ainutlaatuinen lukkorungon kääntyvä telki tekee oven sulkemisesta hiljaisen ja äänettömän. Lukkorungon toiminta perustuu Rollockin kehittämään kääntyvään telkeen. Aukiasennossa kääntyvä telki vetäytyy lukkorungon sisään, joten oven sulkeutuminen on rauhallinen ja hiljainen. Kun ovea painetaan kiinni tiukemmalle, kääntyvä telki tiivistää ovea jopa 4 mm, jolloin oven ääni- ja energiatiiviys paranee.

Rollock on esteetön

Rollockilla saat ovesta erityisen esteettömän. Rollock-älylukko soveltuu erityisesti tiloihin joissa on tavoitteena esteetön liikkuminen. Ovi aukeaa kevyesti, olipa avaajana koululainen tai vanhempi henkilö. Älypuhelinta jossa on bluetooth-ominaisuus, ei tarvitse ottaa edes taskusta pois ja saat oven auki.

Rollock on turvallinen

Älylukko on turvallinen. Oven sulkeutuessa Rollock menee automaattisesti takalukkoon. Kääntyvä telki kiristää oven tiiviiksi, jottei luvaton tunkeilija pysty vipuamaan telkeä auki. Rollockin rakenne ja materiaalit ovat lujaa ja kestävää tekoa. Jos Rollockia yrittää murtaa, se hälyttää summerilla huomiota herättävästi.

Rollock-avaimen rakenne - Tapiolan Turvatalo

Rollock on yksinkertainen

Yksinkertainen on kaunista. Ei lisälaitteita oven ympärille. Ei sähköjohtoja oveen. Rollockissa äly on sijoitettu karmiin asennettavaan vastarautaan ja muut toiminnot lukon sisälle. Sähkö tuodaan heikkovirtana älyvastarautaan, josta sähkö siirtyy lukkoon langattomasti ns. hyppysähkönä.

Yksinkertainen on edullista. Koska erillisiä lisälaitteita ja johtoviidakkoja ei tarvita, Rollock-älylukkojärjestelmä on edullinen. Asennustyöt ja huolto sujuvat monin verroin nopeammin ja kustannustehokkaammin kuin edellisen sukupolven sähkölukkojärjestelmissä.

Tavoitteena liikkumisen joustavuus. Rollock on älykäs ratkaisu tiloihin, joissa tavoitellaan joustavaa ja esteetöntä liikkumista sekä nopeaa kulkuoikeuksen hallintaa. Suositeltavia käyttökohteita ovat kodit, toimitilat, julkiset tilat, varastot, varikot, palvelutalot, sairaalat jne.

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen >