09 413 166 00

Vaihde ja päivystys 24/7

ark: 8 - 16

la - su: Suljettu

Yale Doorman -älylukko

Vie kodin turvallisuus uudelle tasolle Yale Doorman -älylukolla

Yale Doorman -älylukko on uudenlainen tapa hallita kodin lukitusta ja voit räätälöidä sen omien tarpeidesi mukaan. Voit avata lukon koodilla, kulkutunnisteella tai jopa kaukosäätimellä. Voit valita käyttöösi yhden tai useamman lukituksen avaustavan.

Yale Doorman ilmoittaa mahdollisista murtoyrityksistä ja antaa halutessasi hälytyksen, mikäli ovi aukaistaan. Älylukko on suunniteltu pohjoismaiden sääolosuhteisiin ja sen käyttöönotto on helppoa, sillä opastus on saatavilla myös suomeksi.

Valitse lukon avaustavaksi kulkutunniste, koodi tai kaukosäädin

Yale Doorman on kehitetty nykyaikaisen kodin tarpeisiin. Avaimenperän kokoinen pieni kulkutunniste mahtuu vaikka lompakkoosi ja avaa lukon välittömästi kevyellä kosketuksella. Halutessasi voit lähteä huoletta lenkille ilman pohdintaa mihin irrallisen kotiavaimesi kiinnittäisit, sillä voit avata oven omalla koodillasi. Ja, mikäli ovikellon soidessa et heti pääse ovea avaamaan, voit laskea vieraat sisään kaukosäätimen avulla.

Mobiili älylukko on aina mukana – puhelimessasi tai älykellossasi

Yale Doorman -älylukko mahdollistaa kodin lukituksen valvonnan myös puhelimen ja Apple Watchin tai Android Wear -älykellojen kautta, uuden Verisure-sovelluksen avulla. Matkalle tai töihin lähdettyäsi, voit tarkistaa tuliko ovi varmasti lukkoon ja tarvittaessa lukita kotisi etänä. Mikäli huomaat kulkutunnisteen kadonneen, pystyt poistamaan sen välittömästi käytöstä.

Voit myös antaa tilapäisiä koodeja esimerkiksi matkan ajaksi, jolloin sinun ei tarvitse jaella ylimääräisiä avaimia. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti yhden vuorokauden jälkeen, eikä sinun tarvitse murehtia sen väärinkäytöstä tulevaisuudessa.

Yale Doorman

Mobiili älylukko on aina mukana – puhelimessasi tai älykellossasi
Yale Smart Living älykkäämpään asumiseen
Yale Smart Living älykkäämpään asumiseen

Valmistajan sivut

yale.fi