09 413 166 00

Vaihde ja päivystys 24/7

ark: 8 - 16

la - su: Suljettu

Turva- ja hälytys­järjestemät

Kulunvalvonta ja kulunvalvontajärjestelmät

Kulunvalvontajärjestelmiä on yhden oven järjestelmästä kymmenien, satojen ja jopa tuhansien ovien järjestelmiin. Isommissa järjestelmissä luotamme ensisijaisesti kotimaiseen Hedsam-kulunvalvontajärjestelmään.

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmä

Hedsam-kulunvalvonta koostuu tietokonepohjaisesta keskuslaitteistosta sekä kenttälaitteista. Se voi olla yhden käyttäjän järjestelmä tai usean työaseman verkkoratkaisu. Käyttöpaikat voivat olla eri rakennuksissa, eri kaupungeissa tai jopa eri maissa. Kulunvalvonnan keskusyksikkönä toimii Windows-pohjainen tietokone. Hedsam-ohjelmisto koostuu useista eri ohjelmistomoduleista, jotka valitaan käyttäjän tarpeen mukaan.

Moduleja ovat esim.

  • Kulunvalvonta
  • Työajanseuranta
  • Läsnäolotieto
  • Ryhmä- ja jatko-ohjaus
  • Ruokalaseuranta
  • Graafinen ovivalvonta- ja ohjaus

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmä on integroitavissa mm. HHL-rikosilmoitinjärjestelmään, videovalvontajärjestelmiin, rekisterikilpitunnistukseen jne. Hedsamin ohjatessa hälytysryhmiä päälle/pois, kytkentäpäätöksiä hoitaa erillinen älykäs keskitinyksikkö, joka varmistaa toiminnan myös siinä tapauksessa, että yhteys ohjaustietokoneelle on poikki.

Uusi Hedsam Novitas -järjestelmä tarjoaa käyttäjälleen kaikkien aikaisempien Hedsam-järjestelmien huippuominaisuuksien lisäksi mm. tietokantapohjaisuuden, selainkäyttöisyyden ja kielivalinnaisuuden. Selainkäyttöisyys ja mobiilitoiminnot, kuten mobiilileimaus, mahdollistavat järjestelmän käyttämisen ja hallinnoinnin paikasta ja ajasta riippumatta.

Hedsam-järjestelmiä on toimitettu jo tuhansien kiinteistöjen kulunvalvonta- ja työajanseurantatarpeisiin jo vuodesta 1985 lähtien. Järjestelmän modulaarisuus mahdollistaa kustannustehokkaan ja erilaisiin tarpeisiin helposti mukautuvan ratkaisun.

Järjestelmä on integroitavissa mm. HHL-järjestelmään, videovalvontajärjestelmiin sekä rekisterikilpitunnistukseen jne. Hedsam-järjestelmä on suunniteltu täyttämään niin pienen kuin usean tuhannen henkilön yrityksen kulunvalvonta- ja työajanseurantarpeet.

Uusi Hedsam X nostaa kulunvalvontaturvallisuuden uudelle tasolle

Hedsam X on kehitetty vastaamaan yhä tiukkenevia turvallisuusvaatimuksia soveltuen niin pienten kuin myös suurten kohteiden kulunvalvontaan. Hedsam X -kulunvalvontajärjestelmässä voidaan käyttää entistä monipuolisempia lukijoita ja tunnisteita.

Järjestelmäuutuus mahdollistaa mm. saumattoman siirtymisen vanhempien tunnistinteknologioiden käytöstä uudempiin ja turvallisempiin tunnisteisiin. Siirtymäaikana voidaan käyttää joko lukijoita, jotka lukevat eri teknologioita tai tunnisteita, joissa on käytössä samanaikaisesti sekä vanhempaa että uudempaa teknologiaa.

Kotimainen Hedsam X on Hedengren Securityn oman tuotekehityksen suunnittelema helppokäyttöinen kulunvalvontajärjestelmä, joka on yksinkertainen asentaa. Järjestelmä on integroitavissa muihin turvajärjestelmiin, kuten esimerkiksi HHL-rikosilmoitinjärjestelmään.

Intre-kulunvalvontajärjestelmä

Intre-kulunvalvontajärjestelmä on monipuolinen pk-sektorin kulunvalvontajärjestelmä, jolla voidaan sarjaliikenneväylää käyttäen ohjata HHL-rikosilmoitusjärjestelmää. Monipuoliset GSM-ohjausmahdollisuudet tekevät järjestelmästä helppokäyttöisen ja nykyaikaisen.

Kysy lisää kulunvalvonnasta

Hälytysjärjestelmät

Turvatekniikka on paras tapa yrityksesi suojaukseen. Murtohälyttimellä suojaat kotisi, yrityksesi tai vaikka erilaisten yhteisöjen tilat. Myöskin murtohälyttimen ennaltaehkäisevä vaikutus on huomattava. Meiltä löytyy kattava määrä hälytys-/rikosilmoitinjärjestelmiä.

Hälytys-/rikosilmoitinjärjestelmä toteutetaan langallisesti tai langattomasti kohteen vaatimusten mukaan. Rikosilmoitinjärjestelmä rakennetaan tarvittavista ilmaisimista (liike-, ovikosketin, savu-, lasinrikko ja jne. ilmaisimista). Hälytysten ohjaukset voidaan siirtää eteenpäin joko perinteistä puhelinlinjaa tai GSM-verkkoa hyväksi käyttäen tarvittaessa omiin puhelimiin sekä vaihtoehtoisesti vartiointiliikkeen hälytyskeskukseen. Myöskin GSM-verkkoa käytetään ylimääräisenä varmistuksena silloin kun halutaan perinteisen puhelinlinjan lisäksi tuplavarmistus. Olemme toteuttaneet useita vaativia yritys- sekä julkisen alan kohteita suomalaisella Hedengren Oy:n HHL-hälytysjärjestelmällä.

 Osoitteelliset HHL-keskukset ovat oikea ratkaisu vaativien kohteiden toteutukseen

Hedengrenin HHL-keskusmallit tuovat uusia ominaisuuksia HHL-perheeseen. Järjestelmän käyttölaite on uudistettu entistä helppokäyttöisemmäksi. Lisäksi useilla uusilla ratkaisuilla on pyritty vähentämään niin käyttäjän kuin laitteiden ja ilmaisinten aiheuttamia vikahälytyksiä. HHL-keskukset täyttävät EN50131-tason 4 vaatimukset.

Kysy lisää hälytysjärjestelmistä

Valvontakamerat, IP-kamerat ja kameravalvonta

Kameravalvonta on tehokas tapa ehkäistä henkilöön ja omaisuuteen kohdituvia turvallisuusriskejä. Kameravalvonnan ennaltaehkäisevä voima kannattaa aina ottaa myös huomioon suunniteltaessa järjestelmää kohteeseen. Järjestelmän toimivuus sekä oikeat laiteratkaisut luovat kokonaisuuden, josta on jatkossa hyötyä, sekä järjestelmän elinkaari on oikea. Kameravalvontajärjestelmät voit yhdistää muihin turvajärjestelmiin. Oikein suunniteltu järjestelmä valvoo tilojanne 24/7. Toimitamme järjestelmiä pienistä parin kameran järjestelmistä isoihin kymmenien kameroiden järjestelmiin. Tallennuksia voit katsoa helmosti verkon kautta internetiä hyödyntäen. Valikoimassamme on perinteisiä analogisia vaihtoehtoja sekä IP-kameroita.

Tutustu kodin kameravalvontaan Yale Smart Home »

Kysy lisää kameravalvonnasta