Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Julkisen liikenteen reittiopas »

 

 

 

 

Hälytysjärjestelmät yrityksille

Turvatekniikka on paras tapa yrityksesi suojaukseen. Murtohälyttimellä suojaat kotisi, yrityksesi tai vaikka erilaisten yhteisöjen tilat. Myöskin murtohälyttimen ennaltaehkäisevä vaikutus on huomattava. Meiltä löytyy kattava määrä hälytys-/rikosilmoitinjärjestelmiä.

Hälytys-/rikosilmoitinjärjestelmä toteutetaan langallisesti tai langattomasti kohteen vaatimusten mukaan. Rikosilmoitinjärjestelmä rakennetaan tarvittavista ilmaisimista (liike-, ovikosketin, savu-, lasinrikko ja jne. ilmaisimista). Hälytysten ohjaukset voidaan siirtää eteenpäin joko perinteistä puhelinlinjaa tai GSM-verkkoa hyväksi käyttäen tarvittaessa omiin puhelimiin sekä vaihtoehtoisesti vartiointiliikkeen hälytyskeskukseen. Myöskin GSM-verkkoa käytetään ylimääräisenä varmistuksena silloin kun halutaan perinteisen puhelinlinjan lisäksi tuplavarmistus. Olemme toteuttaneet useita vaativia yritys- sekä julkisen alan kohteita suomalaisella Hedengren Oy:n HHL-hälytysjärjestelmällä.

Rikosilmoitinkeskus - Hedengren HHL Hälytysjärjestelmä - Käyttölaite - Hedengren HHL

Osoitteelliset HHL-keskukset ovat oikea ratkaisu vaativien kohteiden toteutukseen

Hedengrenin HHL-keskusmallit tuovat uusia ominaisuuksia HHL-perheeseen. Järjestelmän käyttölaite on uudistettu entistä helppokäyttöisemmäksi. Lisäksi useilla uusilla ratkaisuilla on pyritty vähentämään niin käyttäjän kuin laitteiden ja ilmaisinten aiheuttamia vikahälytyksiä. HHL-keskukset täyttävät EN50131-tason 4 vaatimukset.

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen