Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Julkisen liikenteen reittiopas »

 

 

 

 

Yritykset

ABLOY EXIT – Ennakoitua henkilöturvallisuutta

Oikeanlaiset poistumistieratkaisut voivat pelastaa ihmishenkiä. Harva miettii sisään päästessään poistumista. Luotamme siihen, että suurten ihimismassojen nopea poistuminen on mietitty ennalta. Etenkin jos jotain yllättävää tapahtuu. Oviympäristön turvallisuus yhdistetään usein ovien lukintaan ja luvalliseen sisäänpääsyyn. Henkilöturvallisuus käsittää myös poistumisen, jolloin rakennuksessa on oltava turvallinen poistumistie kaikkien tilanteiden varalta. Poistumisteiden turvallisuutta määrittävien standardien mukaan poistumisteiden on oltava esteettömiä, kulkukelpoisia ja turvallisia myös suurille ihmismäärille.

ABLOY EXIT on ratkaisu parempaan henkilöturvallisuuteen

  • Testattua turvallisuutta
  • Käytön helppoutta
  • Varma toiminta myös erikoistilanteissa
  • Yhteensopiva tuotemallisto

 

KOKONAISRATKAISU – VAHVA JOKAISELLA OSA-ALUEELLA

EXIT-ratkaisussa yhdistyvät vankka tuoteosaaminen sekä vahva henkilöturvallisuuden asiantuntemus.

  • Sertifioitujen tuotteiden ohella saat meiltä alan huippuosaajien asiantuntemuksen ja kattavan koulutusvalikoiman.
  • Koulutustemme avulla jakelutiemme ylläpitää asiantuntemustaan ja näin voit olla varma, että saat alan huipputietämyksen.
  • Valitsemalla Abloyn saat tueksesi koko maan kattavan ABLOY-valtuutettujen lukkoliikkeiden verkoston. Näin voit varmistua, että saat ammattitaitoisen asennus- ja huoltopalvelun, alkuperäisiä ABLOY-tuotteita sekä kattavan takuumme.

Palvelukuvio

CE-merkintä pakolliseksi 1.7.2013
Rakennustuotteiden CE-merkintä muuttuu kaikissa EU-jäsenmaissa pakolliseksi, kun rakennustuoteasetus tulee voimaan heinäkuussa 2013.

Poistumisturvallisuuden EN179 ja EN1125 standardit
Standardien vaatimukset asettavat tuotteiden ominaisuudet. Poistumisteiden kannalta tärkeimmät standardit ovat EN179 ja EN1125.

ABLOY OPTIMA – Langatonta kulunhallintaa

Palomuurien pystyttäminen ja ovien lukitseminen on helppoa. Todellinen haaste piilee siinä, kuinka hallinnoida kulkemista, sisään- ja ulospääsyä tehokkaasti ilman, että siitä tulee salatiedettä. ABLOY OPTIMA on elektroninen, langaton avaimet käteen -järjestelmä, joka tekee kulunhallinnasta huomaamattoman turvallista – helposti.

Kulkuoikeuksien hallinta helpottuu

Yksi kadonnut tunniste ei johda uudelleensarjoittamiseen, vaan tunnisteen käyttö estetään hallintajärjestelmän avulla

Järjestelmä muunneltavissa

Oli kyseessä julkinen kiinteistö tai yksityinen asuintalo, sisä- tai ulko-ovi, OPTIMA mukautuu kulunhallinnan tarpeisiin ja on yhteensopiva muiden ABLOY lukitusjärjestelmien ja -ratkaisujen kanssa. OPTIMA voidaan asentaa uudiskohteisiin ja olemassa oleviin kohteisiin ilman kaapelointia tai muuta suurta operaatiota.

Voidaan yhdistää mekaaniseen avaimeen

Yhdistelmää on järkevä hyödyntää esimerkiksi kerrostaloissa, jolloin yhteisten tilojen ovissa ja ulko-ovissa käytetään OPTIMA -tunnistetta ja asuntojen ovissa mekaanista ABLOY SENTO -lukitusta.

Yksinkertaisimmillaan ABLOY OPTIMA on kulunhallintaa etäluettavien tunnisteiden ja lukijoiden avulla. Laajemmissa järjestelmäkokonaisuuksissa se on lisäksi reaaliaikaista ja langatonta tietojen sekä kulkuoikeuksien päivittämistä.

Järjestelmä soveltuu erinoimaisesti sekä julkisen palvelun kohteisiin että asuinkerrostaloihin

Optima Kerrostalo

ABLOY OPTIMA -ratkaisu taloyhtiöön

ABLOY OPTIMA -ratkaisussa mekaaniseen asunnon avaimeen (ABLOY SENTO) on yhdistetty sähköinen tunnisteosa (OPTIMA). Etäluettavalla tunnisteella asukas pääsee kulkemaan taloyhtiön ulko-ovista ja yhteisten tilojen ovista. Tällöin esimerkiksi saunaosastot, pyöräkellarit ja parkkihallit saadaan kulunvalvonnan piiriin, mutta asukkaille riittää yksi avain.

Palvelutalo Kotikallio

Ota yhteyttä