Menu

TURVALLISUUTTA VUODESTA 1959.

Turvatalo – Tapiolan Yleishuolto Oy
Ahertajantie 6 A, 02100 ESPOO
Myymälä avoinna ark. 08-16
Julkisen liikenteen reittiopas »

 

 

 

 

Kulunvalvonta ja kulunvalvontajärjestelmät

Kulunvalvonta ja kulunvalvontajärjestelmät

Kulunvalvontajärjestelmiä on yhden oven järjestelmästä kymmenien, satojen ja jopa tuhansien ovien järjestelmiin. Isommissa järjestelmissä luotamme ensisijaisesti kotimaiseen Hedsam-kulunvalvontajärjestelmään.

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen >>

hedsam kulunvalvontajärjestelmät - tapiolan turvatalo

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmä

Hedsam-kulunvalvonta koostuu tietokonepohjaisesta keskuslaitteistosta sekä kenttälaitteista. Se voi olla yhden käyttäjän järjestelmä tai usean työaseman verkkoratkaisu. Käyttöpaikat voivat olla eri rakennuksissa, eri kaupungeissa tai jopa eri maissa. Kulunvalvonnan keskusyksikkönä toimii Windows-pohjainen tietokone. Hedsam-ohjelmisto koostuu useista eri ohjelmistomoduleista, jotka valitaan käyttäjän tarpeen mukaan.

Moduleja ovat esim.

  • Kulunvalvonta
  • Työajanseuranta
  • Läsnäolotieto
  • Ryhmä- ja jatko-ohjaus
  • Ruokalaseuranta
  • Graafinen ovivalvonta- ja ohjaus

Hedsam-kulunvalvontajärjestelmä on integroitavissa mm. HHL-rikosilmoitinjärjestelmään, videovalvontajärjestelmiin, rekisterikilpitunnistukseen jne. Hedsamin ohjatessa hälytysryhmiä päälle/pois, kytkentäpäätöksiä hoitaa erillinen älykäs keskitinyksikkö, joka varmistaa toiminnan myös siinä tapauksessa, että yhteys ohjaustietokoneelle on poikki.

Uusi Hedsam Novitas -järjestelmä tarjoaa käyttäjälleen kaikkien aikaisempien Hedsam-järjestelmien huippuominaisuuksien lisäksi mm. tietokantapohjaisuuden, selainkäyttöisyyden ja kielivalinnaisuuden. Selainkäyttöisyys ja mobiilitoiminnot, kuten mobiilileimaus, mahdollistavat järjestelmän käyttämisen ja hallinnoinnin paikasta ja ajasta riippumatta.

Hedsam-järjestelmiä on toimitettu jo tuhansien kiinteistöjen kulunvalvonta- ja työajanseurantatarpeisiin jo vuodesta 1985 lähtien. Järjestelmän modulaarisuus mahdollistaa kustannustehokkaan ja erilaisiin tarpeisiin helposti mukautuvan ratkaisun.

Järjestelmä on integroitavissa mm. HHL-järjestelmään, videovalvontajärjestelmiin sekä rekisterikilpitunnistukseen jne. Hedsam-järjestelmä on suunniteltu täyttämään niin pienen kuin usean tuhannen henkilön yrityksen kulunvalvonta- ja työajanseurantarpeet.

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen >>

Hedsam_X-kuvituskuva - Tapiolan Turvatalo

Uusi Hedsam X nostaa kulunvalvontaturvallisuuden uudelle tasolle

Hedsam X on kehitetty vastaamaan yhä tiukkenevia turvallisuusvaatimuksia soveltuen niin pienten kuin myös suurten kohteiden kulunvalvontaan. Hedsam X -kulunvalvontajärjestelmässä voidaan käyttää entistä monipuolisempia lukijoita ja tunnisteita.

Järjestelmäuutuus mahdollistaa mm. saumattoman siirtymisen vanhempien tunnistinteknologioiden käytöstä uudempiin ja turvallisempiin tunnisteisiin. Siirtymäaikana voidaan käyttää joko lukijoita, jotka lukevat eri teknologioita tai tunnisteita, joissa on käytössä samanaikaisesti sekä vanhempaa että uudempaa teknologiaa.

Kotimainen Hedsam X on Hedengren Securityn oman tuotekehityksen suunnittelema helppokäyttöinen kulunvalvontajärjestelmä, joka on yksinkertainen asentaa. Järjestelmä on integroitavissa muihin turvajärjestelmiin, kuten esimerkiksi HHL-rikosilmoitinjärjestelmään.

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen >>

Intre-kulunvalvontajärjestelmä

Intre-kulunvalvontajärjestelmä on monipuolinen pk-sektorin kulunvalvontajärjestelmä, jolla voidaan sarjaliikenneväylää käyttäen ohjata HHL-rikosilmoitusjärjestelmää. Monipuoliset GSM-ohjausmahdollisuudet tekevät järjestelmästä helppokäyttöisen ja nykyaikaisen.

Pyydä yhteydenottoa aiheeseen liittyen >>