09 413 166 00

Vaihde ja päivystys 24/7

ark: 8 - 16

la - su: Suljettu

Turvatalo – Tapiolan Yleishuollon hankinta kasvattaa Proseroa pääkaupunkiseudulla

”Tuntuu hyvältä olla osa Proseroa. Nyt voimme keskittyä enemmän hankkeisiin, jotka tuottavat asiakasarvoa sekä korkeaa teknologiaa. Prosero-yhteistyön myötä meillä tulee olemaan myös strategisempi suhde päämiehiimme. Se on arvokas lisä ”kommentoi Asko Ahlbom, Turvatalon Toimitusjohtaja.

Yrityskauppa lisää Proseron tarjontaa ja toimituskapasiteettia Suomessa lukituksen, avainhallinnan sekä turvajärjestelmien alalla. Vuonna 1959 perustetulla Turvatalolla on ollut tärkeä rooli alueen kiinteistönomistajille sen perustamisesta lähtien. Yhteydellä Proseroon Turvatalo voi tarjota asiakkailleen laajemman valikoiman, mutta myös vahvistaa koko Proseroa Suomessa huippuosaamisellaan.

”Turvatalo on hyvin johdettu ja monipuolinen yritys, joka vahvistaa asemaamme koko pääkaupunkiseudulla. Turvatalon asiantuntemuksen ja organisaation ansiosta saamme entistä vahvemman palvelu- ja jälkimarkkinatarjonnan”, Proseron toimitusjohtaja Fredrik Gren kommentoi.

Turvatalo toimii koko pääkaupunkiseudulla. Liiketoiminta keskittyy ensisijaisesti lukkoihin, avainhallintaan, kulunvalvonta-, rikosilmoitinjärjestelmiin sekä kameravalvontaan. Asko Ahlbomin isä perusti yrityksen 1959 Espoon Tapiolaan. Turvatalossa työskentelee tällä hetkellä 24 henkilöä ja yrityksen toimipaikka sijaitsee Espoossa aivan Helsingin vieressä.

”Aloitin Turvatalossa 40 vuotta sitten, 1989 minut nimitettiin yrityksen toimitusjohtajaksi. 25 vuotta sitten ostin yrityksen isältäni ja ryhdyin yrittäjäksi. Yhdistymällä Proseroon pystyn keskittymään vähemmän itse omistajuusrooliin ja sen sijaan enemmän asiakkaisiin ja toimituksiin. Se on hyväksi sekä tiimillemme että asiakkaille”, Asko Ahlbom päättää.

https://prosero.com »