09 413 166 00

Vaihde ja päivystys 24/7

ark: 8 - 16

la - su: Suljettu

Lukkoseppä

Lukkojen sarjoitus ja uusiminen

Lukkojen sarjoittaminen samalle avaimelle helpottaa elämää, keventää avainnippua ja nopeuttaa arkea, kun lukuisten eri avainten sijasta pärjäät yhdellä tai kahdella avaimella.

Vaihda nykyaikaisiin lukkoihin ja suojattuun avainprofiiliin

Mikäli taloyhtiönne lukot ovat vanhoja, jos on epäselvyyttä montako avainta on kenelläkin, tai vanhempia kuin vuodelta 1996, kannattaa uusia lukitus. Uusimmat Abloy Easy -avaimilla varustetut lukot ovat silloin ratkaisusi.

Lukituksen uusinnassa on myös tärkeää huomioida asunnosta poistuminen mahdollisessa hätätilanteessa. Yhtiömme esittää, että oven sisäpuolella tulisi mahdollisen sisäpuolen avainpesän sijaan olla vääntönuppi. Tämä on myös paloviranomaisten toive. Vääntönupista saat hätätilanteessa lukon auki myös lukon ollessa takalukittuna.

Jos taloyhtiönne lukot ovat kovin vanhoja, esim 1996-luvulta tai jopa vanhempiakin, tällöin käytetään Abloy-vaihtolukkopaketteja, joista yrityksemme tekee mielellään teille hyvän tarjouksen.
Taloyhtiön tehdessä koko talon lukkojen uusinnan, teemme pyydettäessä asukaskohtaisen tarjouksen lisäturvalukoista, ovisilmistä, varmuusketjusta ja muista turvatuotteista. Laskutus näistä tapahtuu suoraan asukkaalle.

Lukkojen huolto kotona tai ammattilaisella

Lukkojen säännöllisellä huollolla varmistat lukkojen moitteettoman toiminnan vuodesta toiseen. Lukkojen omatoiminen huolto on varsin vaivaton toimenpide: tippa tai lukkoöljyä lukon teljille, avainpesään sekä sisäpuolen vääntönupin juureen. Tarkista myös, että vääntönupin ja painikkeen ruuvit ovat tiukasti kiinni.