09 413 166 00

Vaihde ja päivystys 24/7

ark: 8 - 16

la - su: Suljettu

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeita koronatartunnan leviämisen ehkäisemiseksi.

Pyrimme turvaamaan häiriöttömän palvelutuotannon myös tässä uudessa poikkeustilanteessa. Henkilöstömme ja asiakkaittemme terveys ja hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää.

Tässä tiedotteessa kerromme toimenpiteistämme, jotka teidän on asiakkaanamme hyvä tietää:

  • Myymälämme pidetään avoinna arkisin klo 8.00 – 16.00. Pyydämme ettei myymäläämme tulla sairaana viruksen leviämisen estämiseksi.
  • Emme lähetä asentajiamme kohteisiin, joissa on virukseen sairastuneita henkilöitä. Ilmoitathan meille, mikäli asennuskohteessa on sairastunut henkilö, voimme siirtää asennusaikoja lyhyelläkin varoitusajalla.
  • Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme koronavirukselta suojautumiseen ja sen leviämisen ehkäisemiseen.
  • Olemme antaneet tarkemmat ohjeistukset asentajillemme, kun he työskentelevät asiakkaiden tiloissa. Täsmennämme ja täydennämme ohjeistusta sitä mukaa, kun saamme lisätietoa tilanteesta.
  • Osa henkilöstöstämme tekee etätyötä työtehtävien sallimissa puitteissa.
  • Suosimme etätapaamisia asiakkaiden kanssa, mikäli se on mahdollista.
  • Pyrimme varautumaan mahdollisimman hyvin siihen tilanteeseen, että palvelumme voivat ruuhkautua joko henkilökuntamme mahdollisista karanteeneista tai sairastumisista johtuen, tai saman kohdatessa asiakkaamme.
 

Korona virusepidemia on ylivoimainen este

Laajamittainen epidemia tai sen sivuvaikutukset ovat yleisten sopimusehtojemme TYTT11 mukainen ylivoimainen este. Pyrimme kuitenkin kaikin mahdollisin keinoin ennaltaehkäisemään koronaviruksen vaikutukset toimintaamme. Ilmoitamme viipymättä, jos palveluntuotannossamme on viiveitä tai aikataulut vaarantuvat.

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Asko Ahlbom
[email protected]
0400-432 769